Jadłonomia

50,90 zł
Brak w magazynie
SKU
237291

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

  • Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? 
  • Do czego wykorzystać natkę marchewki? 
  • Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? 


Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek  – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. 

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Więcej informacji
Wydawca Wydawnictwo Dwie Siostry
Kategoria Książki kucharskie
Kolejność 1.01130189945438
Język 10
Block send with Locker Nie
x
© 2022 BEZKRES