Cztery strony smaku czyli cały świat na widelcu
35,00 zł
Brak w magazynie
SKU
PCI2D001
Od nietoperza na wyspie Fais przez baraninę w mongolskiej jurcie aż po tacos w Tijuanie - na wszystkich szerokościach geograficznych jedzenie karmi nie tylko ciało, ale i duszę. Posiłek może być podarunkiem, który pozwala podróżnikowi przetrwać, nicią, będącą zaczątkiem nierozerwalnej więzi, kluczem do poznania innych kultur. Odkryj bogactwo jedzenia podczas literackiej uczty złożonej z trzydziestu ośmiu dań - niezapomnianych podróży kulinarnych z całego świata. Opowieści znanych podróżników, pisarzy i krytyków kulinarnych ukazują całą gamę niezwykłych doznań serca, umysłu i podniebienia.
| Wydawca | Wydawnictwo Dolnośląskie |
|---|---|
| Kategoria | Opowiadania |
| Kolejność | 8.0 |
| Block send with Locker | Nie |